Dijous, 25 abril 2024

L’Escola Feminista d’Ontinyent commemora el dia internacional contra l’explotació sexual amb una conferència d’Amelia Tiganus

Posted On Dimarts, 21 Setembre 2021 18:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Escola Feminista d’Ontinyent commemorarà este dimecres (Teatre Echegaray, 19 hores) el dia internacional contra l’explotació sexual.

I ho farà amb Amelia Tiganus, activista i escriptora que va ser víctima d’explotació sexual. La conferència, que podrà ser seguida a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, comptarà amb la presència de més de 300 persones, entre les quals es troba alumnat dels instituts Pou Clar d’Ontinyent i l’IES Josep Segrelles d’Albaida.

La ponència, anomenada "Construyamos un mundo mejor a través de la ética y el buen trato", té lloc en un dia destacat, vist que el dijous 23 de setembre es commemora el Dia Internacional contra la Tracta de Persones. La Primera Tinent-Alcalde i regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, ha manifestat que "era necessari que en una semana tan important comptar amb la veu d’Amelia Tiganus, qui va ser explotada sexualment durant cinc anys i va aconseguir eixir de la tragèdia mundial que és l’explotació sexual". Un testimoni que ajudarà, en paraules d’Enguix, a entendre com vivim “en un sistema prostitucional on les dones i les xiquetes i xiquets som utilitzades", ha afegit.

En concret, Tiganus exposarà com el sistema prostitucional legitima que els homes utilitzen de dones i xiquetes i xiquets basada en la dominació masculina, però també com la pornografia, gràcies a la tecnologia digital, s’ha convertir en molts casos en l’única referència que té la joventut de hui,

Llegir 228 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM