Dilluns, 27 Setembre 2021

Igualtat impulsa una jornada de formació sobre autoestima i empoderament per al Consell de les Dones

Posted On Dilluns, 13 Setembre 2021 16:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent organitzava el passat divendres i dissabte a l’Alberg Perú una jornada de formació sobre autoestima i empoderament, adreçada a les components del Consell de les Dones.

 

La jornada, presentada per la regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, va estar impartida per Melisa Ruiz, experta en politiques d'igualtat i inteligencia emocional. El taller, titolat “I ara jo: autoestima i empoderament femení”, s’impartia en dues sessions de dues hores, i tenia com a objectius generals la propiciació d’un espai íntim entre dones diverses on compartir experiències vitals, i revaloritzar l’univers femení i allò vinculat al mateix.

Melisa Ruiz explicava que el taller es plantejava com “un lloc en el qual les experiències privades viscudes des de la infància pugueren ser reviscudes com a connexions comunes amb les altres des de la sororitat, per aprendre unides a revisar i detectar alguns dels mecanismes patriarcals que operen en la nostra ment generant-nos malestars i patrons de resposta, per a posar en marxa recursos propis que impliquen salut mental, emocional i corporal per a ser autònomes de la nostra pròpia felicitat i construcció identitària com a dones”.

A la jornada van assistir més de 20 representats de diferents entitats de la ciutat i dones a titol individual que formen part del Consell de les Dones. Entre les entitats i associacions participants van estar la Plataforma Feminista, l’associació Gira-sols Morats i representants de diversos partits polítics.

Llegir 63 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM