Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent inicia la millora de la pavimentació de 8 carrers amb una inversió de 150.000 euros

Posted On Dijous, 15 Juliol 2021 17:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà el proper dimarts les tasques de millora de la pavimentació de 8 carrers i vials de la ciutat, amb una inversió total de 150.000 euros.

Les obres, agrupades en el temps per reduir les despeses i optimitzar l’execució, es desenvoluparan fins al proper 2 d’agost i afectaran més de 10.000 m2 de superficie on es faran tasques com ara demolició de paviments antics; repavimentats; millora de l’adherència; sanejament; renovació dels pasos de vianants elevats o alçaments de trapes.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que "es tracta de millores molt necessàries per millorar la seguretat de circulació en carrers molt transitats tant per vehicles com per vianants". En aquest sentit, s’actuarà a l’Avinguda d’Almansa, Carrer de l’Olleria, Carrer Font de la Figuera, Avinguda de Francisco Cerdà i Carrer de Pius XII, Carrer del Músic Pérez Jorge, Carrer de Fra Lluís Galiana, Senda dels 5 Germans i Carrer Alacant.

En concret, les obres començaran el proper dimarts 20 de juliol amb el fressat i excavació al Carrer Almaig i l’Avinguda Almansa. Durant el dimecres 21 de juliol, dijous 22 de juliol i divendres 23 de juliol continuarà amb l’excavació al Carrer Almaig i l’estès de grava i saorra. Paral·lelament, s’iniciarà l’estès de grava i saorra al carrer del Músic Pérez Jorge.

Les intervencions es reprendran el dilluns 26 de juliol amb l’inici de l’excavació, estès de grava i saorra i el fressat en el carrer Francisco Cerdà i Pius XII. El mateix dilluns 26 de juliol, s'iniciarà el l’asfaltat del carrer Almaig i Fra Lluís Galiana finalitzant en aquests dos carrers la intervenció.

Dimarts 27 de juliol, continuarà l’excavació, l’estès de grava i saorra i el fressat al carrer Francisco Cerdà i Carrer Pius XII. Així com el fressat de l’Avinguda Almansa i Carrer l’Olleria. Durant la jornada del 27 de juliol s’asfaltarà el carrer Fra Lluís Galiana i Músic Pérez i Francisco Cerdà i Pius XII. Les actuacions es reprendran el dimecres 28 de juliol amb el fressat a l’Avinguda Almansa, Carrer l’Olleria, Carrer Font de la Figuera i Aielo de Malferit, així com l’asfaltat del carrer Francisco Cerdà i Pius XII i Avinguda Almansa.

Pel que fa a dijous 29 de juliol, es procedirà al fressat del carrer Aielo de Malferit, carrer Alacant i perpendiculars de Teodoro Mora, així com Avinguda Almansa, Carrer l’Olleria i la Font de la Figuera. Divendres 30 de juliol s’iniciarà l'asfaltat al Carrer La Fon de la Figuera, Aielo de Malferit, Alacant i adjacents així com els encaixos al carrer Teodoro Mora i Senda 5 Germans. Les obres conclouran dilluns 2 d’agost amb l’asfaltat de la senda dels 5 Germans i del carrer Teodora Mora.  

Totes estes actuacions estan coordinades amb la Policia Local, qui procedirà a senyalitzar en temps i forma els pertinents avisos i prohibicions relatius a l’execució d’estes obres.

Llegir 415 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM