Divendres, 29 Març 2024

L’ONGD Emergències Sanitàries Sense Fronteres reconeix l’aposta d’Ontinyent per la formació en primers auxilis

Posted On Dimecres, 14 Juliol 2021 14:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’ONGD Tècnics d'Emergències Sanitaris Sense Fronteres (TESSINF) ha reconegut l’aposta de l’Ajuntament d’Ontinyent i el col·lectiu local de Protecció Civil per la formació en primers auxilis.

El regidor de Policia, Bombers i Protecció Civil, Josep Gandía, i el cap de Protecció Civil, Juan Córdoba, han rebut una insígnia i un diploma després de l’últim curs impartit als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de la ciutat, i gràcies al qual el voluntariat està preparat per poder fer ús de dispositius desfibril·ladors. Aquest curs es realitza cada dos anys per actualitzar els coneixements i adaptar-se a les noves eines de seguretat.

Josep Gandía, agraïa el reconeixement i posava en valor la "innegable vocació de tot el voluntariat de Protecció Civil d'Ontinyent". A més, Gandía reiterava el "compromís del govern local amb les voluntàries i voluntaris de Protecció Civil per tal que continuen exercint les seues activitats amb la millor formació possible", concloïa. Cal recordar que Ontinyent compta amb desfibril·ladors automàtics instalats per l’Ajuntament en diversos espais públics repartits per tota la ciutat, com ara l’edifici central de l’Ajuntament; el Teatre Echegaray; la Sala Gomis; el Centre Integral de Majors de Sant Rafel; el Centre Cívic del Llombo, els camps de futbol de la Purísima o el Poliesportiu.

Llegir 671 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM