Dijous, 21 Octubre 2021

Ontinyent crea 7 llocs de treball amb una subvenció de 90.000 euros del programa Emcorp

Posted On Dimarts, 13 Juliol 2021 18:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la contractació de 7 persones desocupades d’almenys 30 anys, contractades amb una subvenció de 92.012 EMCORP de la Generalitat Valenciana.

En concret es tracta de tres oficials d’obra, 1 oficial pintor, una conserge, una ajudant de biblioteca i un tècnic Medi Ambient que treballaran a jornada completa per a un període de 6 mesos, i que prèviament estaven inscrits com a demandants d’ocupació als espais LABORA, des d’on s’ha dut a terme la selecció.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix, destacava que aquestes incorporacions al personal “ens permetran reforçar l’atenció a diversos departaments, per tal de seguir oferint el millor servei possible a la ciutadania, sempre oferint unes condicions laborals dignes”, manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, incidia en que aquest pla “continua amb la línia del Govern d’Ontinyent d’impuls a la creació de llocs de treball tant aprofitant els plans d’altres administracions com amb els plans propis municipals. Estos programes no són la panacea però ajuden a millorar la situació de moltes famílies, i als últims 4 anys més de 300 persones s’han pogut beneficiar de manera directa”, recordava.

Llegir 99 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM