Dimecres, 08 Mai 2024

Ontinyent consciencia sobre el canvi climàtic a través de la dansa amb l’espectacle "Insostenible"

Posted On Dilluns, 14 Juny 2021 15:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els carrers d’Ontinyent van acollir aquest dissabte 4 espectacles de dansa per conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic.

L’activitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat sota el lema "InSOStenible" va combinar la dansa i el reciclatge per, en paraules de la regidora Sayo Gandia, exposar la gran quantitat "de residus que generem i com d’important es reciclar, reduir i reutilitzar per garantir un futur sostenible", afirmava.

L’activitat va comptar amb la participació de l’Associació de Dansa Òpera i la col·laboració de l’empresa Reciclatges Guerola, qui va cedir bales de material reciclat de grans dimensions per formar part de la posada en escena. En aquest sentit, Sayo Gandia donava les gràcies tant a l’empresa Guerola com a Dansa Òpera per el seu treball durant aquestes setmanes que "ha permès que gaudirem d’una posada en escena espectacular i d’uns balls que van transmetre molt bé la necessitat de reduir la producció de residus".

La Plaça de la Concepció, la Plaça de Sant Domingo, el carrer Pintor Segrelles junt al Centre Comercial El Teler i  la Plaça Major, van ser els espais on van tindre lloc els espectacles. Els llocs escollits van ser decorats, a més, amb 3.000 flors de plàstic elaborades per l’alumnat dels centres educatius de la Milagrosa, Bonavista, San José, Carmelo Ripoll, Vicente Gironés, Vall Blanca, La Solana i Lluís Vives, així com del Centre Ocupacional J.A.Bodoque i Inclou-tea.

Llegir 355 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM