Dissabte, 20 abril 2024

Jorge Rodríguez reivindica la importància dels sindicats en el V Congrés de CCOO de les Comarques Centrals

Posted On Dimecres, 28 abril 2021 16:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, reivindicava hui la importancia dels sindicats per a  defensar els drets de les persones treballadores en la seua intervenció al V Congrés de CCOO de les Comarques Centrals, celebrat aquest dimecres a Alcoi.

 

El primer edil ontinyentí, que acudia acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que "en uns temps d’incertessa com els que vivim, on moltes coses que pensavem que estaven consolidades comprovem que no ho estaven, és molt necesaria la tasca de sindicats com CCOO perquè ningú puga pasar per damunt dels drets dels treballadors i treballadores”.

Jorge Rodríguez també tenia paraules d'agraïment per a Manuela Pascual, que ha finalitzat la seua etapa com a Secretària General de CCOO de les Comarques Centrals, i felicitava el nou Secretari, Raül Alcocel, al que animava a continuar el treball conjunt que ve duent a terme el sindicat amb l'Ajuntament ontinyentí a través principalment del Consell Econòmic i Social (CES). Des de CCOO Comarques Centrals s’ha agraït l’ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent per a la realització d’aquest Congrés.

Llegir 228 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM