Divendres, 19 abril 2024

Sanitat convoca 1.600 persones mes de La Vall d’Albaida al punt de vacunació massiva d’Ontinyent

Posted On Divendres, 23 abril 2021 15:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Conselleria de Sanitat ha convocat a 1.600 veïns i veïnes més de La Vall d’Albaida a acudir al punt de vacunació massiva habilitat en la Sala Gomis d’Ontinyent, espai cedit i habilitat per l’Ajuntament per facilitar el procés d’immunització de la ciutadania davant la Covid-19.

 

El balanç fet des el Departament de Salut com des de l’Ajuntament dels primers dies de funcionament està sent “altament positiu”, ja que El bon funcionament del dispositiu habilitat està permetent permet que tot i l’elevada afluència les esperes siguen molt reduïdes i es complisquen els horaris previstos: l’afluència ha estat de al voltant del 77% de les persones citades, mentre que la majoria de temps l’espera ha estat pràcticament nula respecte a l’hora de convocatòria. Cal recordar que al dispositiu participen un total de 31 persones, 21 del Departament de Salut (8 infermeres, 2 metges, 4 administratius, 2 celadores, 2 coordinadores d’infermeria i 3 TCAEs) i 10 mes per part de l’Ajuntament, entre personal municipal, policia local i voluntariat de protecció civil.

De cara a la propera setmana, els dies i horaris de vacunació van a ser els mateixos que a la primera tanda: dilluns de 10:30 a 20:30 i dimarts de 8:30 a 12:30, continuant-se amb les mateixes franges de població, persones d’entre 60 i 65 i de 79 a 70 anys, quedant el procés per a esta última franja pràcticament finalitzat esta propera setmana pel que fa a la primera dosi. Les persones novament estan sent citades mitjançant SMS, tractant-se de població d’Ontinyent, Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bocairent, Bufali, Carrícola, Alfarrasí, Benissuera, l'Olleria, Guadassèquies, El Palomar, Montaverner, Sempere, Aielo de Malferit i Fontanars dels Alforins.

Des de la sanitat pública s’ha pregat a la ciutadania anar a l’hora indicada i no abans, per evitar aglomeracions, i també s’ha apuntant que als dies previs a la segona vacuna aquesta també serà notificada per SMS. Quant a la incidència acumulada, les últimes dades de casos actius als últims 14 dies es 11’33 per cada 100.000 habitants, una xifra molt positiva que tant des del Departament de Salut com des de l’Ajuntament s’insisteix en què “no pot suposar en cap cas que baixem la guàrdia”.

Llegir 302 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM