Dijous, 28 Març 2024

L’Ajuntament d’Ontinyent crea dues escolleres de pedra al Camí de Mossén Conca per eliminar el perill de solsides

Posted On Dimarts, 13 abril 2021 15:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de Camins de l’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme les obres de consolidació del talús d’un tram del Camí de Mossen Conca amb dues escolleres de pedra de grans dimensions.

Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 40.000 euros cofinançada pel Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya, al marc de la subvenció obtinguda per actuar en 7 camins que es van veure afectats per la DANA de 2019, per tal d’evitar nous problemes en episodis de fortes precipitacions.

El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que “les aigües procedents del Camí de la Garnatxa havien afectat aquest espai, que quedava en potencial perill de noves solsides, que ara podrem evitar amb estes escolleres amb les que volem afavorir un trànsit el més segur possible per al veïnat que circula per esta via”, assenyalava. L’actuació s’iniciava fa dues setmanes i encaren ja la recta final, i inclouen la creació d’una escollera de pedra de 20 metres de llarg per 7 d’alt i altra de 4 de llarg per 8 d’alt. Durant les obres, executades per l’empresa local Asfaltos Guerola, s’ha mantingut el camí obert al pas de vehicles, ja no existeixen alternatives al mateix.

Al marc del pla de reparacions que està duent-se a terme amb l’ajuda obtinguda del Govern d’Espanya, la propera actuació serà al ramal 4 del Camí de la Ponseta, una via secundària que es troba tancada al trànsit pels desperfectes registrats per les precipitacions, i la recuperació de la qual permetrà fer més còmode i àgil el trànsit de vehicles en esta zona del disseminat.

Llegir 274 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM