Dissabte, 20 abril 2024

El Consell Econòmic i Social valora positivament la liquidació del pressupost i la gestió municipal de la pandèmia

Posted On Divendres, 09 abril 2021 15:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Consell Econòmic i Social (CES) d’Ontinyent ha valorat positivament la liquidació del pressupost municipal 2020 i la gestió de la pandèmia a nivell local duta a terme pel govern ontinyentí.

Així va quedar palès aquest dijous en la que va ser la primera reunió presencial del CES des de la irrupció de la covid-19 i l’entrada en vigor en març de l'any passat del primer decret de l’Estat d'Alarma.

A la reunió, que tenia lloc a l’espai coworking "Soterrani de les Idees", assistien representants dels sectors empresarials de la indústria i la innovació, comerç, serveis, hosteleria o construcció, a més de les centrals sindicals i els grups polítics municipals. En l'ordre del dia, després de la benvinguda i introducció feta pel regidor coordinador de l’àrea de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, es va donar pas a la informació de la liquidació del pressupost municipal de 2020 exposada per la regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix.

Acte seguit es va presentar la proposta de subvencions per a les associacions locals vinculades a la promoció econòmica en 2021; i la proposta d’activitats de les diferents comissions en el present any. En aquest apartat es van iniciar els treballs al voltant de nous projectes d’impuls a l'ocupació i als diferents sectors econòmics, com ara l’adaptació dels polígons a la nova llei d’àrees industrials; campanyes de dinamització del comerç i l'hostaleria; la realització d’accions formatives i informatives sobre els nous sistemes i la innovació al sector de la construcció; o sobre l’impuls a l’ocupació a l’entorn local. Finalment es va obrir un torn de precs i preguntes, i cadascun dels i les assistents van tenir ocasió de valorar la situació econòmica i social actual i de la viscuda en 2020 a la ciutat amb la covid-19.

Pablo Úbeda agraïa les mostres de suport a la gestió municipal duta a terme per fer front en l'àmbit local als successos extraordinaris viscuts a tot el món i els seus efectes, i encoratjava als membres del CES a seguir treballant conjuntament per fer front amb les màximes garanties als reptes del futur en la nova etapa que s'obrirà després del control de la pandèmia.

Llegir 311 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM