Dimarts, 23 abril 2024

La Policia Local d'Ontinyent participa en un curs d’actualització legal en seguretat ciutadana

Posted On Dijous, 08 abril 2021 16:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Prop de mig centenar d’agents de la plantilla de la Policia Local d’Ontinyent, repartits en grups, participaven esta setmana en un curs d’actualització legal en diversos aspectes relatius a la seguretat ciutadana.

Es tracta d'una acció inclosa dins la programació regular que es ve fent de formació a la plantilla, per tal de mantenir actualitzats els coneixements en diverses matèries. 

En aquest cas, la formació, impartida per l’inspector en cap de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional a Ontinyent, Juan Antonio Cortés, abordava qüestions relatives a qüestions jurídiques relatives utilització de drons i videocàmeres, així com aspectes referits a medicina legal o a l’acció de la Policia Científica.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix; el regidor de Policia, Pepe Gandia; i el Comissari de la Policia Local, Juan Serrano, acudien aquest dimecres a la sessió que tenia lloc a l'aulari de la UNED al barri de Sant Rafel, on donaven la benvinguda als i les agents participants. Natàlia Enguix i Pepe Gandia coincidien en destacar la importància de que els i les agents mantinguen actualitzats coneixements que permeten per prestar la millor atenció possible a la ciutadania.

Aquest curs se suma a altres ja realitzats sobre aspectes com el tractament de la violència de gènere o la formació pràctica sobre reanimació cardíaca, als que se sumarà en breu un nou curs, en aquest cas sobre intel·ligència emocional, plantejat per potenciar les habilitats psicosocials de la plantilla.

Llegir 294 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM