Divendres, 29 Març 2024

Els comerços de SOC i Sant Rafel inicien una campanya de visibilització del trastorn de l’espectre autista

Posted On Dimecres, 31 Març 2021 16:39 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions de comerciants SOC i ACIS Sant Rafel en col·laboració amb INCLOU-TEA inicien una campanya de sensibilització per donar visibilitat al Dia Internacional del Trastorn de l’Espectre Autista, que es commemora aquest 2 d’abril.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda i la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, així com la presidenta de SOC Ontinyent, Marisa Bernabeu; Jordi Vidal, president d’ACIS Sant Rafel i José Antonio Martínez, president d’Inclou-Tea assistien aquest dimarts a la presentació que tenia lloc al consistori.

Úbeda destacava durant la presentació "la importància de donar suport a este tipus d’iniciatives que permeten conscienciar i donar visibilitat a una realitat de la nostra societat". En aquest sentit, la iniciativa inclou la il·luminació dels aparadors de cadascun dels establiments adherits des d’aquest 1 d’abril i fins el proper 11 amb una peça d’un trenaclosques, element que representa aquest trastorn, el qual s’il·luminarà de color blau. Es tracta d’un element elaborat per la pròpia associació INCLOU-TEA.

Per la seua part, tant Marisa Bernabeu (SOC Ontinyent) com Jordi Vidal (ASIC Sant Rafel) donaven les gràcies als establiments que formen part d’una campanya que vol donar molta visibilitat al trastorn de l’espectre autista perquè la ciutadania siga conscient del que realment suposa i com això pot ser de gran ajuda per a les persones que la pateixen.

Des de l’associació INCLOU-TEA, el seu president José Antonio Martínez mostrava la seua satisfacció per la posada en marxa d’una campanya que "permetrà una perfecta sinergia entre comerç, l’associació i administració pública". Junt a aquesta campanya, a la façana de l’antic Ajuntament d’Ontinyent s’ha penjat una pancarta i, a més, s'il·luminarà l’edifici en color blau per continuar visibilitzant aquest trastorn. Martínez remarcava que l’objectiu d’estes iniciatives és "treballar per assolir una societat més inclusiva", remarcava. Així mateix, des d’INCLOU-TEA han recordat que el proper 2 d’abril prop de 1.000 vivendes d’Ontinyent s'il·luminaran de blau dintre de les accions de visibilització que aquesta associació ha posat en marxa.

Llegir 292 vegades Darrera modificació el Dimecres, 31 Març 2021 16:42

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM