Divendres, 29 Març 2024

La col·laboració del veïnat permet a l'Ajuntament millorar la seguretat del Camí Vell de l’Alba

Posted On Dimecres, 24 Març 2021 15:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent ha dut a terme esta setmana millores a la seguretat i condicions del camí Vell de l’Alba, una via de titularitat publica que dona accés a diverses vivendes del disseminat.

El regidor de Camins, Manuel Cuesta, ha explicat que les obres han estar realitzades a petició del veïnat de la zona, que ha cofinançat al 50% les obres, fent possible així l’actuació.

Les obres han estat executades per una empresa local amb un pressupost de 13.000 euros, i ha suposat asfaltar un extens tram “que fins ara era de terra, amb tots els problemes que açò comportava pel desgast de la via, l’aparició de clots, i molèsties per pols o fang”, assenyalava el regidor.

Cuesta destacava que “aquestes intervencions milloren notablement la comoditat i la seguretat dels veïns i veïnes que resideixen o transiten a diari per estes zones”, tot recordant que l’Ajuntament ve contemplant als pressupostos una partida per a estes actuacions en camins públics cofinançades amb les persones residents al disseminat, a les que animava a plantejar propostes a la regidoria de Camins.

Llegir 330 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM