Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent obri el termini d’inscripcions al programa “Jove Oportunitat” per formar joves de 16 a 21 anys

Posted On Diumenge, 21 Març 2021 15:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per al projecte “Jove Oportunitat” (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

finançat pel Fons Social Europeu i organitzat per aquesta regidoria. El programa que iniciarà una nova edició a Ontinyent aquest 2021 està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat la seua formació de manera prematura i a aquell jovent desorientat i no sap quin camí professional escollir.

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, explicava que es tracta d’un programa "molt important" per a un sector de la població que "veu el seu futur laboral i, fins i tot, educatiu molt insegur com a conseqüència de l’esclat de la pandèmia". En aquest sentit, Vallés recordava que "és un projecte que duran a terme pedagogs i monitors experts a través del "coaching actitudinal tallers d’assessorament i motivació per donar un gir als i les participants en la seua forma d’enfrontar-se a la realitat en la qual estan actualment".

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s ja  telefonant al 600838350 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegir 225 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM