Dimecres, 08 Mai 2024

Ontinyent comença a impartir 45 tallers de prevenció de violència de gènere entre el jovent al marc de la programació del 8M

Posted On Dimarts, 16 Març 2021 17:08 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent continua commemorant el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb els tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiva i sexual destinats a la joventut de la ciutat.

Aquest dilluns les regidores d'Igualtat, Natalia Enguix i d'Infància i Adolescència, Katty Ushiña, visitaven el Centre d'Inserció Sociolaboral "El Rogle" i l'Associació per a la defensa i integració de les persones amb malalties mentals (ADIEM) on estan desenvolupant-se aquests tallers.

La regidora Natalia Enguix, destacava la importància de "l'educació i la formació en igualtat perquè les generacions futures puguen tindre les ferramentes necessàries per a poder identificar conductes masclistes i corregir eixes actituds", manifestava. En aquesta mateixa línia es pronunciava, la regidora Katty Ushiña, qui valorava "la transversalitat d'aquesta acció" i el treball conjunt de les dos regidories perquè "l'educació és fonamental per assolir la igualtat real" en un sector de la societat com és la joventut "on comencen a establir les seues relacions personals. Són uns tallers que miren al futur de la nostra societat", indicava.

Aquests tallers, que es prorrogaran fins al pròxim mes de maig, també van a dur-se a terme en IES Pou Clar, IES Jaume I, IES l'Estació, CC La Milagrosa, CEE Vall Blanca i CC La Concepció. Cal recordar que juntament amb aquests tallers el 23 de març, de 17 a 18 hores, es farà un "webinar", una formació en línia oberta al públic en general sobre "Bretxa de gènere a la formació professional", que requereix inscripció prèvia a la web actaio.ajuntament-ontinyent.es.

A més a més, i amb el lema "Tu que opines?" es recullen frases per a la igualtat a la web igualtat.ontinyent.es fins al pròxim 31 de març. La programació també inclou un curs en línia impartit per Mª Teresa Mollà Castells sobre "Aproximació als micromasclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes", que se celebrarà fins al pròxim 4 d'abril.

Llegir 229 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM