Dissabte, 20 abril 2024

El Consell d’Inclusió Social acorda reclamar que les vacunes al personal d’ajuda a domicili d’Ontinyent es posen a la ciutat

Posted On Divendres, 12 Març 2021 17:15 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell d’Inclusió i Drets Socials d’Ontinyent ha acordat reclamar a la Conselleria de Sanitat que les vacunes contra la Covid-19 al personal d’ajuda a domicili que presta servei a Ontinyent es posen a la pròpia ciutat.

Cal recordar que des de Salut Pública s’ha comunicat tant a AMCO com AFAO que per dur a terme esta vacunació el seu personal s’ha de desplaçar a l’hospital de campanya de La Fe de València, tant per a la primera dosi (als dies 15 o 22 de març) com per a la segona posteriorment.

Amb tal motiu, aquest divendres es convocava una reunió extraordinària i urgent del Consell d’Inclusió Social municipal, a la qual participaven la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler; el regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis; i representants d’AMCO, AFAO i el Departament de Serveis Socials. En aquest encontre s’exposava la “preocupació” d’estes entitats per les conseqüències del desplaçament per la inoculació de la vacuna, ja que les persones habitualment ateses veuran interromput el servei. A més a més, si la vacunació de tot el personal es fa alhora, aquest fet pot afectar a la prestació dels serveis en els dies posteriors.

Davant això, AMCO i AFAO lamenten “la manca profunda d’informació per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives respecte a este tema”. Ambdues entitats elaboraran un comunicat adreçat a les famílies i persones usuàries per informar-les al respecte, comunicat que comptarà amb el suport de l’Ajuntament. A més a més, al Consell d’Inclusió Social s’acordava que l’Ajuntament sol·licite una reunió telemàtica amb la Directora General d’Atenció Primaria en Serveis Socials, Mercè Martínez, a la qual puguen estar presents tant la coordinadora d’AMCO com la directora del Centre d’AFAO.

Llegir 629 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM