Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent obri els primers trams del nou anell ciclopeatonal que connecta el casc urbà amb l’hospital i l’IES l’Estació

Posted On Dijous, 11 Març 2021 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d'Ontinyent obrirà als propers dies als pas de vianants i bicicletes els primers trams de les obres del nou anell ciclopeatonal sud, que connectarà el casc urbà amb l’Institut de l'Estació, el nou hospital i el poliesportiu municipal.

 

L’alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància d’una actuació sufragada amb 338.667’31 euros del programa Ontinyent Evoluciona amb Europa, que cofinancen l'Ajuntament i els fons europeus FEDER. Una actuació “que ens permet millorar les comunicacions a peu i en bicicleta des del passeig de Benarrai i el Poliesportiu amb el nou hospital i l'IES l’Estació, al temps que afavorim una mobilitat més sana i sostenible i també dotem a la ciutadania d’un nou espai per passejar", assenyalava.

Jorge Rodríguez visitava aquest dijous les obres acompanyat pels regidors Joan Sanchis (Territori), Sayo Gandia (Sostenibilitat) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals),en un recorregut al qual es constatava que 3 dels 7 trams en què es divideix el projecte d'obra van a finalitzar previsiblement la propera setmana, passant a ser oberts per al seu ús i gaudi per part de la ciutadania. En concret, en estos trams (els més propers a la passarel·la que creua la carretera CV-81) només resten alguns treballs de pintura i senyalització horitzontal, després d’haver finalitzat ja les tasques d'habilitació i condicionament del paviment del vial i la inclusió dels nous punts de llum, elements de jardineria i adaptació dels encreuaments al pas de bicicletes, entre altres treballs executats.

Les obres, que venen sent executades des del passat mes de novembre per l’empresa Pavasal Empresa Constructora S.A., van estar demanades per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa", on es sol·licitava ampliar la quantitat de carrils bici i vies de vianants a la ciutat. La bona marxa de l'actuació permet estimar que va a complir-se i fins i tot millorar-se notablement el termini d’execució previst inicialment, que era de 8 mesos.

Llegir 458 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM