Dissabte, 27 abril 2024

El departament de salut confirma que la vacunació massiva començarà a l'abril

Posted On Divendres, 05 Març 2021 14:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut confirmació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent de que al llarg del mes d’abril i durant 6 mesos es procedirà a la vacunació de tota la població local d’entre 18 i 80 anys d’edat. Segons s'explicava en l'encontre telemàtic, al qual participaven també alcaldes i alcaldesses d'altres localitats de l'àrea, es preveu que una vintena de professionals sanitaris (entre metges, professionals d'infermeria i personal administratiu) s’encarreguen de vacunar a al voltant de 30.000 persones en aquest període.

El primer edil reiterava l’oferiment al Departament de Salut de tots els els espais municipals, així com dels recursos humans necessaris per a esta vacunació massiva. Des de l'Ajuntament s'ha suggerit el CIM de Sant Rafel i la Sala Gomis com a espais idonis, tot i que serà el propi departament qui haurà de decidir quins són els espais més adients atenent els corresponents criteris tècnics.

Jorge Rodríguez destacava que amb l’inici de la vacunació i la davallada de la incidència als últims dies fins als 152 casos positius per PCR per cada 100.000 habitants "comencem per fi a vore llum a la fi del túnel però, mentrestant, cal recordar que la millor vacuna és mantindre la distància social, fer ús de mascareta i seguir totes les instruccions de les autoritats sanitàries", insistia l’alcalde.

Llegir 425 vegades Darrera modificació el Divendres, 05 Març 2021 19:26

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM