Dilluns, 13 Mai 2024

Els 9 concerts del programa “Queda’t a casa” d’Ontinyent aconsegueixen quasi 40.000 espectadors

Posted On Dilluns, 01 Març 2021 17:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els 9 concerts musicals en streaming inclosos al programa “Queda't a casa" de l’Ajuntament d'Ontinyent al mes de febrer han finalitzat acumulant prop de 40.000 espectadors i espectadores.

En total han estat 39.212 les persones connectades al facebook municipal, on s'assolien també 11.112 interaccions durant les actuacions «Mimi y Los Trileros»; «Grupo Eñe»; «Lemons»; «Músics de Carrer»; «Xus Soriano i Hèctor Robledillo»; «Germans Brothers» i les bandes de música de la ciutat, la Societat Unió Artística Musical, l’Agrupació Musical i Tot Per la Música.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa la bona acollida a una iniciativa “que ha donat continuïtat al cicle ‘OntiFest' que vam posar en marxa durant el confinament de 2020 des de les cases dels músics, ara amb concerts realitzats al Teatre Echegaray amb més qualitat tècnica. Un format més treballat amb el mateix objectiu, gaudir de la cultura des de casa sent una alternativa d'oci atractiva i donar suport als músics i els equips tècnics que els envolten”. Borrell posava de relleu la bona acollida i l'alt nivell d'interacció que han tingut les actuacions; avançant que en breu es podrà reprendre la programació cultural de manera presencial.

Cal recordar que al marc de “Queda't a casa" l’Ajuntament també ha donat suport a altres sectors afectats per les últimes restriccions autonòmiques en la lluita contra la Covid-19. En aquest sentit, el "Pla Esportiu Ontigym” incloïa 13 sessions online de classes dirigides amb professionals dels gimnasos i centres esportius locals; i també s'activava la iniciativa «l’Hostaleria d’Ontinyent t’ho porta a casa», en coordinació amb l’associació d’hostelers AHVAL per difondre a les xarxes socials municipals i als mitjans de comunicació un llistat amb el contacte i dades dels establiments que estos dies han oferit servei de menjar per replegar o a domicili.

Llegir 382 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM