Divendres, 03 Mai 2024

La consellera Rosa Pérez visita Ontinyent per signar amb Jorge Rodríguez l’acord de continuïtat i actualització de l’Oficina PROP

Posted On Dijous, 25 Febrer 2021 15:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, visitarà aquest divendres Ontinyent per participar de diversos actes junt a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez.

En primer lloc, la conselleria i l’alcalde signaran a l’Ajuntament el conveni que permetrà actualitzar i donar continuïtat a l’Oficina PROP mixta que presta servei a la ciutat, ubicada en l’edifici municipal CREC del carrer Maians; oficina que serà posteriorment visitada en companyia de la regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix.

Seguidament, l’Alcalde i la Consellera cursaran visita al refugi antiaeri de Tortosa i Delgado junt a la regidora de Memòria Històrica, Sayo Gandia, per a posteriorment participar a l’exterior del refugi de l’acte de lliurament del documental “els 13 de la corda” a familiars dels afusellats pel franquisme al cementeri municipal l'any 1939, sobre els que versa el documental. L’acte també es comptarà amb la presència dels membres de la Comissió de la Memòria Democràtica i dels portaveus dels grups polítics municipals.

Llegir 370 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM