Dimarts, 07 Mai 2024

El servei de roba continua prestant-se com a urgència a través de les acollides parroquials d’Ontinyent

Posted On Dijous, 18 Febrer 2021 11:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Cáritas Ontinyent continua prestant el seu servei d’atenció a les famílies a les quals proporciona roba i productes tèxtils de necessitat per a la casa.

Però, tal i com succeix en els altres programes, tot s’adapta a la nova situació que ve marcada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Així, els horaris d’atenció al públic que es realitzaven habitualment per al subministrament de roba, també s’han adequat al moment que estem vivint. Actualment no n’hi ha dies específics ni horaris concrets per tal de prestar l’atenció pública. Com en altres serveis, la ruta que s’ha de seguir aconsella a les persones que tinguen una necessitat de roba i productes tèxtils per a la casa que acudisquen directament a les acollides parroquials. 

Des del servei de les acollides de Cáritas en cadascuna de les quatre parròquies d’Ontinyent es posen en contacte amb els voluntaris del Rober. Es concerta així una cita per a una hora determinada. El servei de Rober de Cáritas Ontinyent està funcionant únicament per a casos d’emergència. 

Pel que respecta a la donació de roba per part de veïns i veïnes, el més indicat és fer-ho a través dels contenidors que s’ubiquen prop de les esglésies de la ciutat. La recollida d’aquesta roba funciona amb regularitat setmanal. 

Aquesta roba integra un cicle d’economia circular ja que després de la seua recollida es procedeix a la classificació, triatge, reutilització, reciclatge i venda de tota aquella que té possibilitats d’una nova vida. A més aquesta activitat permet la creació de llocs de treball a través de l’empresa d’inserció Arropa, així com la creació i impuls de tendes de roba de segona mà.

Llegir 233 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM