Dimecres, 08 Mai 2024

Cáritas Ontinyent posa en marxa la seua campanya de Nadal canviant recollida d’aliments per diners

Posted On Dimarts, 15 Desembre 2020 08:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

És un Nadal diferent. També és diferent per a la Campanya de Cáritas Ontinyent. Perquè enguany no s’arrepleguen ni menjar ni productes bàsics ni joguets.

Des de Cáritas Ontinyent s’ha fet un pas endavant. Canvien els temps i l’entitat aposta per canviar amb ells. I adaptar-nos a la nova realitat.

Precisament l’eslogan de la campanya és Enguany, canviem el xip.

Des de fa uns mesos a Cáritas Ontinyent ja no es reparteix menjar ni productes bàsics, per això s’ha decidit deixar de portar a terme les recollides habituals que per Nadal realitzaven els grups parroquials. Des de Cáritas Ontinyent s’informa que ara la prioritat passa per posar en marxa el nou sistema de la Targeta Solidària. I es fa necessari arreplegar diners per a fer que funcione. “Sols així ajudarem a que les famílies tinguen dignitat i llibertat per a comprar el menjar i els productes bàsics per a viure, per a elegir i fer-ho en els establiments conveniats. Com qualsevol altra família”, s’indica des de l’associació que agrupa les quatre parròquies de la ciutat d’Ontinyent.

Des de Cáritas Ontinyent es demana implicació per tal d’aconseguir una recaptació de diners suficient que faça possible finançar el nou sistema de les Targetes Solidàries.

La Campanya de Nadal 2020 s’ha posat en marxa distribuint vidrioles a través dels grups parroquials perquè col·laboren en iniciatives de recaptació. Així s’ha implicat a col·legis i comerços dels diferents barris d’Ontinyent per ajudar a arreplegar diners en aquestes setmanes de Nadal.

Els cartells i els díptics que s’han distribuït ajuden a explicar els motius de la campanya i les claus del canvi que s’ha efectuat enguany. També es pot realitzar la donació a través dels comptes que té Cáritas Ontinyent en diferents entitats bancàries.

Llegir 295 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM