Dilluns, 06 Mai 2024

Més de 2000 persones voten durant les primeres 24 hores d’Ontinyent Participa

Posted On Dimecres, 18 Novembre 2020 16:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

2131 veïns i veïnes d’Ontinyent han votat durant les primeres 24 hores d’Ontinyent Participa. Unes votacions que finalitzen el proper 29 de novembre i que, aquesta vegada, estan realitzant-se únicament a través de la web www.ontinyentparticipa.es.

 

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, que participava en la presentació de pressupostos de l’àrea d’Igualtat i Govern Obert explicava que el projecte d’Ontinyent Participa es mantindrà en l’any 2021, aprofitava l’ocasió per animar a la ciutadania a votar els projectes finalistes del 17 al 29 de novembre: "Per al Govern d’Ontinyent és important conèixer les inquietuds de la nostra ciutadania i per això volem que vote els projectes que vulguen que s’executen durant l’any 2021", manifestava.

Cal recordar que pot votar tota la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Ontinyent. Podran votar les 5 propostes que desitgen, les quals es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat. Així mateix, i tot que les votacions es realitzaran únicament a través de la plataforma web des de l’Ajuntament i a partir del proper dilluns 23 es comptarà amb dinamitzadors socials que estaran per la ciutat per ajudar a votar a tot aquell veïnat que desitge participar en aquesta edició a través de tablets eliminant així les tradicionals paperetes.

Llegir 227 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM