Dilluns, 29 abril 2024

El PP dóna suport a les ordenànces’21 per complir amb la congelació i bonificació d’impostos i taxes

Posted On Divendres, 30 Octubre 2020 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Popular Mercedes Pastor anunciava ahir al ple municipal el vot favorable del Partit Popular a les Ordenances de 2021, ja que en paraules de la Portaveu Popular “compleixen en part una de les premisses importants per a nosaltres a l’hora de poder donar suport a la política fiscal d’este ajuntament per a l’any que ve.

 


Apostem per la congelació d’impostos i taxes i més en estos moments, i valorem també que s’ha anat avançant en una proposta de sempre important per a nosaltres com és la de facilitar el pagament de tributs, en este cas amb la creació d’un nou termini d’adscripció podent fraccionar els tributs en 12 mesos sense interessos des del mateix any en curs”.

Com va explicar Mercedes Pastor, per al vot favorable també hem considerat la bonificació a les taxes d’aigua a les famílies més desfavorides I la bonificació del 50% de l’IAE i IBI per la implantació d’energies renovables, arreplegant així també les aportacions de les patronals empresarials. Igualment, per descomptat, la bonificació del 96% en l’impost de construcció en obres que no superen els 60.000 euros”.

La portaveu dels populars a Ontinyent comenta també que pel que fa a un tema que deriva del pla Tornem Junts, aprovat pel consistori amb la unanimitat dels grups, els populars també destaquem que se seguisca amb la supressió de la taxa de terrasses per la pandèmia.

Per al vot a favor a les ordenances de 2021 també han valorat la bonificació en l’IAE del 50% de l’impost al passar a avaluar-se els contractes indefinits de plantilla durant este any de pandèmia i no un lustre, com estava abans, beneficiant per tant a les empreses, “una demanda que nosaltres hem fet en reiterades ocasions, matisa Mercedes Pastor”.

Finalment, la portaveu dels populars a Ontinyent ha va dir que, encara que els vots del govern són en absoluta, “són per a aportar, contribuir i recolzar mesures que ens ajuden eixir el més reforçats possible d’esta època que ens ha tocat viure i que nosaltres, des de l’oposició, l'encarem si cap amb més responsabilitat, més diàleg i total lleialtat”.

Llegir 264 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM