Dijous, 18 abril 2024

L’Ajuntament d'Ontinyent finalitza la millora de l’aïllament tèrmic del CEIP Lluis Vives

Posted On Dijous, 22 Octubre 2020 18:44 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d'Ontinyent,  ha visitat hui les obres executades per l’Ajuntament al CEIP Lluis Vives al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la implicació i treball del consistori ontinyentí, i que han suposat una inversió de 240.000 euros iva inclòs.

 

En la visita, on el primer edil acudia acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, la directora del col·legi, Enri Mollà, explicava els detalls d’una actuació que ha inclòs la reforma dels banys, la retirada de fusteries exteriors i substitució per noves finestres d’alumini, així com el canvi de persianes per lames, millorant així les condicions tèrmiques de l’edifici. Una actuació que en paraules de la directora “feia molta falta, i per la que estem molt contetes, pel que suposa una millora en el dia a dia al centre”.

Tant l’alcalde com el regidor d’Educació coincidien en destacar que les obres, executades als mesos d’estiu i l’inici del curs sense alterar la marxa normal del centre, “redundarà en el benestar de l’alumnat i la comunitat educativa, el que al seu torn permetrà una substancial millora pedagògica”, manifestaven.

Llegir 353 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM