Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent celebrarà el Dia de les Biblioteques amb les “Històries Inquietants” de Fèlix Albo

Posted On Dimarts, 20 Octubre 2020 18:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent celebrarà el Dia Internacional de les Biblioteques amb l’actuació del narrador oral i escriptor Félix Albo el proper dia 30 a la Sala Gomis.

Es tracta d’una activitats organitzada per les regidories de Cultura i Biblioteca, que han obert esta setmana el termini per a la reserva de les places gratuïtes, limitades per mantenir l’aforament i les normes de seguretat.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “és una activitat pensada per a públic adult, amb un artista que des dels seus inicis als escenaris al 1994 ha actuat per tota Espanya i també a països com França, Itàlia, Algèria, Bolívia, Colòmbia, Marroc o Mèxic, entre d'altres, centrant sempre el seu treball en la paraula, la ironia, el sarcasme i l'humor elaborat, que res té a veure amb el grosser o vulgar", explicava. El regidor de Biblioteca, Ferran Gandia, explicava que “com que estarem prop de la nit de difunts, Félix Albo intervindrà contant les seues Històries Inquietants, una mostra de narració oral que de segur agradarà a totes les persones assistents”, assenyalava. Per acudir serà necessari reservar plaça telefonant al telèfon 962386737 de la Biblioteca de Sant Josep, sent l’entrada totalment gratuïta.

Àlex Borrell animava també a la ciutadania a acudir aquest dissabte 24 d’octubre a les 19:00 hores al Teatre Echegaray la representació de l’espectacle de dansa “Pi”, de la companyia “Otra Danza”, al marc de la programació cultural municipal de tardor. L’actuació que forma part de la gira comarcal del Teatre Escalante que impulsa la Diputació de València, és un espectacle de dansa visual moderna apte per a tots els públics, les entrades per al qual es poden adquirir anticipadament al preu de 6 euros a la web www.caixaontinyent.es, on es pot trobar més informació.

Guia de lectura sobre la por

Per altra banda, el regidor de Biblioteques explicava que també coincidint amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants, les Biblioteques Públiques d'Ontinyent han elaborat una guia amb llibres i pel·lícules sobre temàtica de por, des de perspectives tan diverses com l'humor, l'anàlisi o el relat descarnat i aterridor. Ferran Gandia explicava que “aprofitem que s'acosta l'etapa de l'any més vinculada a pa la por (siga en el tradicional culte a les ànimes o a l’importat Halloween) per oferir esta selecció.

La guia està dividida en biblioteques (Biblioteca Central, Biblioteca de Sant Josep, i Agència de lectura de Sant Rafael), i dins de cadascuna d'elles en obres per a adults, per a joves i pel·lícules. Gandia tenia paraules d'agraïment per al personal de les bilioteques i animava a la ciutadania a aprofitar i gaudir esta guia.

Llegir 297 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM