Diumenge, 28 abril 2024

CLJO, organtiza junt a l'I.E.S Pou Clar, les jornades contra la tracta de dones i menors

Posted On Dilluns, 05 Octubre 2020 16:45 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 El passat  1 i 2 d’octubre, van tindre lloc les Jornades Contra la Tracta de Dones i Menors organitzades per l’alumnat de Cicle Superior de Tècnic en Promoció i Igualtat de Gènere de l’IES Pou Clar i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO.  Aquestes jornades s’emmarquen dintre del Cicle de Xerrades que està duguen a terme el CLJO aquest any. 

 

 Així el dijous 1 d’octubre va tindre lloc xerrada I ara què...?, a càrrec de Marisa Escribá Crespo, amb àmplia experiència i coneixements en l’acolliment de dones víctimes de la tracta. Per la seua banda, el divendres 2 d’octubre, va tindre lloc, la xerrada Desvetllant la tracta, a càrrec de Maura von Fürth i Laura Isabel González García. Marua von Fürth és la fundadora i presidenta de l’Associació ASFA, en la qual assisteixen a dones en context de prostitució i víctimes de tracta. ASFA es troba adherida al Front Abolicionista i a la PAP, plataformes que lluiten per una Llei Aboliconista del sistema prostitucional.

 A totes dues jornades, va assistir l’alumnat del CFGS en Tècnic Superior en Promoció i Igualtat de Gènere, i per tal de complir amb l’aforament permés segons l’actual normativa sanitària, aquestes no es van obrir al públic, per tal de seguir en tot moment dits aforaments. 

Llegir 328 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM