Diumenge, 12 Mai 2024

Martínez Dalmau i Jorge Rodríguez signaran dilluns en Ontinyent el protocol del projecte de la Cantereria

Posted On Divendres, 11 Setembre 2020 17:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El vicepresident segon de la Generalitat i conseller de Vivenda, Rubén Martínez Dalmau, i l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signaran el protocol del projecte de regeneració urbanística i arquitectònica de la Cantereria zona afectada per la Dana de 2019.

 

Cal recordar que totes dues institucions han estat treballant durant l’últim any en la posada en marxa d’aquest projecte, que servirà per finançar el projecte de regeneració urbana del barri de la Cantereria, valorat en 3,2 milions d’euros, a finançar a parts iguals entre Generalitat i Ajuntament. L’acord permetrà transformar aquest barri d’Ontinyent, afectat per el temporal de la DANA de setembre, en un parc inundable i reubicar el veïnat en habitatges sense perill d’inundacions.

L’acte de signatura i l’atenció als mitjans de comunicació tindran lloc a la Casa de Cultura, on Martínez Dalmau visitarà la recentment inaugurada exposició “#DANAOntinyent un any d’una tempesta històrica”, amb prop de 100 fotografies sobre el major episodi de pluja registrat a la ciutat, les seues conseqüències i els treballs per fer front a aquestes.

Llegir 574 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM