Divendres, 17 Mai 2024

Els actes d’homenatge d’Ontinyent als seus Moros i Cristians es desenvolupen sense incidències i respectant les mesures de seguretat

Posted On Dilluns, 24 Agost 2020 14:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els actes d’homenatge de la ciutat d’Ontinyent a la seua festa de Moros i Cristians previstos per l'Ajuntament i la Societat de Festers es desenvolupaven aquest cap se setmana sense incidències i respectant les mesures de seguretat.

Així, la ciutadania podia gaudir dissabte a la nit de l’espectacle pirotècnic "Que no s'apague la llum de la festa” organitzat per la regidoria de Festes, que incloïa la disparada de prop de 180 kgs de pólvora des del recinte firal i l'ermita de Santa Anna. L’espectacle dissenyat per la pirotecnia Europla, que incloïa la disparada final d’una gran palmera que servia d'homenatge a les persones afectades per la Covid-19, permetia a tota la ciutadania gaudir d’aquest espectacle visual des dels seus domicilis o els seus voltants, evitant-se aglomeracions.

Quant a la missa de diumenge des de Santa Anna, retransmesa en directe a televisió i xarxes socials amb el patrocini de l’Ajuntament, tenia lloc amb un estricte control de l’ús de mascareta i distància de seguretat entre les persones asistents, amb un aforament limitat que no arribava al seu límit establert. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, ha agrait la bona acollida a estes iniciatives "que ens han servit per recordar la nostra festa sense perdre de vista que la pandèmia, que ès allò que ens ha impedit gaudir-la, no ha passat, i la necessitat de que totes i tots contribuïm a què la situació millore i pugan gaudir les festes el proper any”, concloïa.

Llegir 464 vegades Darrera modificació el Dilluns, 24 Agost 2020 14:59

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM