Divendres, 17 Mai 2024

La massiva afluència de turistes al Pou Clar, ocasiona el tall del camí de Galindo.

Posted On Dimecres, 12 Agost 2020 12:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La polèmica per les molèsties que els turistes del Pou Clar provocaven als veïns de les casetes dels camins confrontants al paratge d'Ontinyent es va tallar ahir amb la col·locació d'una cadena.

L'ajuntament d'Ontinyent, després de diverses setmanes explorant diferents vies per a atendre els habitants del lloc sense perjudicar el pas de turistes, va acabar finalment ahir per tallar el pas del Camí de Galindo, amb una cadena que tancava el camí i un senyal de "prohibit el pas".

El consistori va proporcionar a cadascun dels veïns de les casetes del lloc un joc de claus per a obrir la cadena, per la qual cosa seran tan sols ells els qui puguen passar pel camí amb un vehicle. Ahir van celebrar la decisió de l'ajuntament després de diverses setmanes d'interlocució constant, durant les quals no van cessar d'exigir aquesta mesura. El trànsit de vehicles, els cotxes aparcats i el pas de turistes -dels quals alguns es quedaven a menjar o sopar en el camí- els ha suposat una molèstia constant des del principi de l'estiu. Les restriccions del coronavirus a les platges i altres emplaçaments turístics han provocat de rebot un increment de l'afluència cap al Pou Clar i altres paratges naturals.

Llegir 510 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM