Divendres, 19 abril 2024

La residència per a l’estudiantat universitari d'Ontinyent esgota la totalitat de places i obri llista d'espera

Posted On Dimecres, 05 Agost 2020 15:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert llista d’espera per a noves sol·licituds.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que comptar amb esta residència “ens permet donar suport a l’estudiantat amb menys recursos, al temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se".

Borrell destacava que "l'impuls al Campus inclou oferir titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri o ADE, i altres serveis complementaris. Ontinyent possibilita l’accés a lloguers a preus avantatjosos, o comptar amb una atractiva oferta de serveis i oci com la que hem vingut oferint als darrers anys”. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, afegia que a més esta residència "també ajuda a dinamitzar i rejovenir el barri de La Vila, i dotar-lo de nova vida i activitat".

La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants de FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per baix de mercat (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes), tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Llegir 495 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 Agost 2020 15:24

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM