Divendres, 17 Mai 2024

L'alcalde d'Ontinyent assisteix a l’assemblea d'Ateval on serà elegit president Pepe Serna

Posted On Dimarts, 30 Juny 2020 21:05 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, assisteix aquest dimecres a l'assemblea de l'Associació Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval), que se celebrarà a partir de les 13:30 hores a la finca La Clariana d'Ontinyent, ciutat que acull la seu de la patronal tèxtil.

L'assemblea suposarà l'adéu de la presidència de l'actual president, Càndid Penalba, qui donara pas, segons està previst, Pepe Serna, fins ara i durant els últims anys, Secretari General d'Ateval. Jorge Rodríguez ha aplaudit el bon treball durant aquests anys de Càndid Penalba, qui, segons Rodríguez, ha sabut reivindicar quan calia i on calia la necessitat d'enfortir un sector clau en l'economia de les comarques centrals.


L'Alcalde d'Ontinyent, a més, està convençut que el nou president d'Ateval, amb una llarga experiència en l'associacionisme empresarial, té els coneixements necessaris per a afrontar des de la patronal del tèxtil la nova situació econòmica derivada de la covid 19. Precisament, Jorge Rodríguez ha exposat que el tèxtil és un dels sectors de la indústria tradicional valenciana ha sabut trobar un avantatge competitiu a la pandèmia amb la fabricació de material sanitari, especialment mascaretes i bates. Una conseqüència positiva d'aquesta adaptació productiva a la crisi sanitària és la creació a Ontinyent del clúster del tèxtil sanitari amb l'impuls de l'Ajuntament d'Ontinyent i l'assessorament d'Ateval.

Llegir 373 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM