Divendres, 10 Mai 2024

EL CLJO cerca coordinador o coordinadora del projecte de participació. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 3 de juliol a les 23:59 hores.

Posted On Dijous, 25 Juny 2020 11:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

                El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO ha iniciat el procés de recerca per a cobrir la plaça de Coordinador/Coordinadora de Participació.

El contracte serà d’obra i servei fins a juny de 2021, amb un període de prova d’un mes.

El perfil que que es busca haurà de gestionar el Projecte de Participació en els Centres Educatius d’Ontinyent, així com desenvolupar un programa de participació del CLJO que englobe l’anterior programa i engegue al jovent ontinyentí. Aquest implica el disseny, desenvolupament i gestió, així com les conclusions d’ambdós projectes. 

La incorporació tindrà lloc el dilluns 13 de juliol.

                Les persones interessades hauran de presentar el currículum i la documentació requerida a través del formulari que trobaran en el web del CLJO (joventutontinyent.com). El termini màxim de presentació expira a les 23.59 hores del divendres, 3 de juliol.

                Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o un missatge al 644 95 44 32. 

Llegir 414 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM