Dijous, 02 Mai 2024

L’Alcalde d’Ontinyent convocarà oficialment el Pacte per la Sanitat quan la Conselleria de Sanitat fixe la data de la sessió

Posted On Dimarts, 26 Mai 2020 17:35 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, convocarà oficialment el Pacte per la Sanitat en el moment que la consellera de Sanitat, Anna Barceló, o la persona amb qui delegue fixe la data.

Així va quedar establert en la carta que Jorge Rodríguez va remetre la setmana passada invitant la consellera a una reunió per tal de conèixer la futura cartera de serveis de l’hospital i el procés de posada en funcionament de la nova infrastructura sanitària. No obstant, des del Govern d’Ontinyent insisteixen que, sense llevar-li importància a la convocatòria del Pacte, “entenem que per a la conselleria la urgència ara és atendre la pandèmia. Sobretot perquè l’hospital s’està construint amb normalitat i sense incidències conegudes, de manera que el dia que ens diguen ens vindrà bé convocar el Pacte”, ha destacat la primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix.

Enguix ha insistit que l’ajuntament estarà al que diga la consellera, i ha assenyalat que el Pacte de la Sanitat ha d’estar dins de l’àmbit institucional i no pot convertir-se en un instrument de confrontació partidista: “el Govern d’Ontinyent no va a participar de reunions o convocatòries contràries a l’esperit de consens amb què va nàixer el Pacte per la Sanitat perquè l’hospital és de tots i totes”.

La idea de l’alcalde és convocar el Pacte coincidint amb una sessió extraordinària del Consell Veïnal al qual es convidarà a partits i associacions sociosanitàries. “El Consell Veïnal és l’òrgan institucional de participació ciutadana on regularment s’estan abordant qüestions relatives al nou hospital d’Ontinyent”, ha explicat la primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix, qui ha avançat “este tipus de reunions volem que s’afronten amb una voluntat constructiva i de consens. Per la nostra part no anem a posar en qüestió la tasca de la Conselleria de Sanitat, sinó tot el contrari, perquè tot està fent-se conforme s’havia acordat”.

Llegir 360 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM