Dijous, 02 Mai 2024

Declaració de suport i reconeixement a l'acció del govern d'Ontinyent

Posted On Divendres, 24 abril 2020 22:06 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La militància de la Vall d'Albaida Ens Uneix, reunida en assemblea telemàtica, vol manifestar públicament el seu suport a les mesures preses pel Govern d'Ontinyent en aquests temps tan difícils i el reconeixement a la gran tasca desenvolupada per regidores i regidors i el personal de suport per fer front a la gran crisi social que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

 


Ontinyent, com totes les ciutats i pobles del món, està patint unes conseqüències socials i econòmiques sense precedents. Davant d'un repte tan incert, el nostre Alcalde, Jorge Rodríguez, i el seu equip de govern, estan centrats a respondre a l'emergència social amb una atenció eficient i humana dels sectors més vulnerables de la nostra societat. Des de l'Ajuntament d'Ontinyent s'ha treballat de manera incansable des d'abans inclús del decret de l'Estat d'Alarma. S'està atenent a les persones que més ho necessiten, les persones més vulnerables davant la malaltia. La gent gran i amb mobilitat reduïda disposa d'una atenció telefònica i psicològica que inclou un servei de compres i medicaments a domicili, i de trasllat als centres sanitaris. Igualment, des del primer dia, vora 200 xiquets i xiquetes més vulnerables disposen d'un servei de menjar a casa i se'ls atén mitjançant un Pla Pedagògic per tal d'evitar que afecte el seu rendiment acadèmic la manca d'internet o dispositius electrònics adequats a les seues cases.

Un Alcalde i un equip de Govern que també han sigut sensibles i s'han preocupat des del primer moment per les empreses i les persones autònomes que han apostat per invertir i treballar a Ontinyent pel que volem manifestar tot el nostre suport amb totes les mesures de caràcter econòmic i fiscal que des del Consistori s'han posat en marxa dirigides a pal·liar els efectes negatius de la crisi (agilització del pagament a autònoms i empreses proveïdores, modificació del calendari fiscal, pla d'inversió) i també a crear noves oportunitats de negoci com és el clúster sanitari recolzat per l'Ajuntament d'Ontinyent amb una ajuda de 150.000 euros.

Unes mesures que s'han plasmat en el pla de reactivació econòmica "Tornem Junts" que mobilitzarà en la nostra ciutat 8 milions d'euros en els pròxims sis mesos.
Una acció de Govern sensible, directa i pensada en la realitat d'Ontinyent i de la nostra gent, una aposta clara i decidida mirant a la pandèmia de cara i treballant per a eixir tots i totes juntes de la millor manera possible d'esta crisi ajudant a recuperar l'economia local i no deixant a ningú en el camí.

Així mateix, des de La Vall Ens Uneix, i després de més de 40 dies de confinament, volem agrair a la població l'enorme consciència cívica demostrada i la seua capacitat d'afrontar des de la unitat uns moments de tanta incertesa. Eixa responsabilitat social és la que ens permet demanar un esforç més per eixir d'esta pandèmia amb els menors danys possibles. Perquè volem que quan tot açò acabe estem tots i totes.

Llegir 492 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM