Dimecres, 01 Mai 2024

Fontanars suspèn temporalment l'organització de les seues festes

Posted On Dilluns, 20 abril 2020 16:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Comunicat de la comissió de festes de Moros i Cristians de Fontanars dels Alforis

Després de molts mesos de treball per poder organitzar les Festes patronals de Moros i Cristians, la Comissió de Festes ens veiem obligats a no poder continuar amb les tasques que ara mateix deuríem estar realitzant, degut al confinament que estem vivint pel COVID‐19.

Per aquest motiu i davant la incertesa social que ens travessa, hem decidit esperar a que l’estat d’alarma finalitze, i vore si aleshores tenim més notícies per tal de continuar o no la nostra tasca. Arribat eixe moment, si hi ha alguna ordre de prohibició per part de les Autoritats en quant a la celebració de les Festes, no tindriem altra opció que acatar‐la. Si per el contrari, hi ha la més mínima possibilitat de fer‐les, encara que siguen unes Festes més modestes, buscaríem el màxim consens i acceptació de tots, per a porta‐les endavant.

Per altra banda, la inseguretat d´aquesta situació fa molt complicada als nostres càrrecs i a les seues famílies organitzar i preparar les seues propies capitanies. És per tant, que la Comissió de Festes, després d´haver parlat amb ells i ser coneixedors de les seues opinions, considerem necessari alliberar‐los ja d´aquestes tasques per a enguany i posposar‐los el càrrec per a l´any que ve. 

 

En la mateixa línia, hem pres la decisió de no dur a terme el programa de festes. Per tant, agraïm a totes eixes persones que de manera desinteressada volien col∙laborar en la redacció d´articles, que aquest any malauradament no van a poder ser publicats.

Cal dir també, que la Comissió, en permanent contacte amb l’Ajuntament, ja l’ha informat d´aquestes decisions.

Esperem que sigueu entenedors i comprensius amb la situació que estem patint i dir‐vos des de la certesa, que aquesta dura experiència ens enfortirà i, el dia o l’any que siga, ens farà celebrar les festes amb més il∙lusió i sentiment per la festa.

Llegir 506 vegades Darrera modificació el Dilluns, 20 abril 2020 17:03

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM