Divendres, 03 Mai 2024

Les forces i cossos de seguretat efectuen 154 denúncies des de l’inici de l’Estat d’Alarma a Ontinyent

Posted On Dimecres, 25 Març 2020 16:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Les diferents forces i cossos de seguretat que actuen a Ontinyent i el seu terme (Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil) han efectuat un total de 154 denúncies des de l’inici de l’Estat d’Alarma a Ontinyent.

El regidor de Policia Local, Pepe Gandia, qualificava la xifra de «contenida en comparació amb altres ciutats, que mostra el civisme, la disciplina social i la comprensió que està tinguen la ciutadania d’Ontinyent davant una situació mai viscuda en la nostra història recent, i que requereix accions extraordinàries com les decretades pel Govern Central», explicava.

Gandia explicava que s’han fet més de 400 controls, on en la majoria dels casos només s’ha hagut d’advertir a la ciutadania de la importància del compliment de les mesures imposades a nivell estatal per tal de fer front i controlar la pandèmia per salvar el màxim de vides possibles. Amb tot, i seguint les instruccions de la Delegació del Govern d’anar incorporant sancions i mesures coercitives davant els reiterats incompliments d’algunes persones, s’està procedint a efectuar denúncies, que al cas d’Ontinyent tenen la seua major freqüència en situacions com l’ús del vehicle per més d’una persona; deambular per la via pública sense trobar-se en les situacions admeses al Decret d’Estat d’Alarma o l’ús d’algun establiment per dur a terme reunions. Les sancions que imposa el Govern d’Espanya poden anar dels 100 als 60.000 euros, segons el cas.

Llegir 697 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM