Dissabte, 04 Mai 2024

L’alumnat guanyador del concurs de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure” gaudeix del seu premi a l’Oceanogràfic

Posted On Divendres, 28 Febrer 2020 16:17 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’alumnat guanyador del concurs de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure” gaudia aquest divendres d’un dels seus premis, una visita a l’Oceanogràfic per a tota la classe dels guanyador i guanyadora de les categories d’Educació Primària i Secundària.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, aprofitava la seua estada a València per realitzar diverses gestions per visitar els 70 escolars de les classes dels guanyadors de Tono Ferri Belda del CEIP Carmelo Ripoll (1er Premi Literari de Primària) i Laura Sanz Vidal del Col·legi Santa Maria (1er Premi Literari Secundària).

Jorge Rodríguez agraïa a l’alumnat la seua participació en la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament, Egevasa i Global Omnium per posar en valor l’aigua de la ciutat i la seua importància mediambiental, econòmica, social, i sentimental. L’alumnat  gaudia del ventall d’activitats educatives ubicades a un dels aquaris més grans del món, on tenien al seu abast diverses unitats temàtiques on, a través de l’observació, interpretació i manipulació, conèixer més aspectes de les espècies, els ecosistemes i la seua evolució; a més de visitar Kylu, la primera i única beluga nascuda a Europa, o descobrir la nova exposició “Misteris del Mar”, entre altres coses.

Cal recordar que a més de les classes dels dos guanyadors dels primers premis literaris, també rebien entrades a gaudir de forma individual la resta de premiats: Sara Parra Sellés; Ana Soler Revert; Pau Cerdà Campos; Carla Bernabeu Cucart; Lorena Amo Bernabeu i Iker Ródenas Cano. Totes i tots els participants, a més, van rebre un diploma i una cantimplora d’alumini.

Llegir 516 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM