Divendres, 03 Mai 2024

“Majors Actius” iniciarà les activitats saludables amb un passeig per l’entorn del riu Clariano

Posted On Divendres, 21 Febrer 2020 16:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Majors actius”, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys, iniciarà el seguit d’activitats saludables previstes per a aquest semstre amb un passeig per l’entorn del Riu Clariano.

 

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, explicava que “l'activitat física i l'aposta per una vida saludable és una de les apostes que hem fet en esta programació semestral, i el passeig previst per al proper dijous es una mostra en aquest sentit, a la que animem a sumar-se a totes i tots”. El passeig saludable partirà a les 9:00 des de la Plaça Major, i inclourà un escalfament a l’inici i estiraments guiats al final de l’activitat, per a la que es poden fer inscripcions gratuites al telèfon 674753038.

La resta de la programació prevista està accesible a un fullet informatiu que es pot consultar al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívic del Llombo i al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent. Dins d'esta programació seguiran tenint un pes específic els viatges culturals, com el realitzat el passat dimarts a Elx, on més de mig centenar de persones van poder visitar la Basílica de Santa María, el Palau d’Altaira o el Museu de la Festa.

Llegir 469 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM