Divendres, 03 Mai 2024

21 estudiants alemanys d’intercanvi són rebuts per l'alcalde d'Ontinyent

Posted On Divendres, 07 Febrer 2020 16:45 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un grup d’estudiants alemanys que es troben d’intercanvi educatiu a Ontinyent han estat rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez.

En total són 21 joves estudiants de l’institut Franziskanergymnasium de la ciutat de Gorsskrotzenburg, que estan estos dies a Ontinyent pernoctant a cases d’alumnes de 3er d’ESO del Col·legi La Concepció d’Ontinyent que participen amb ells d’un intercanvi cultural i de pràctica d’idiomes anglès, castellà i alemany, que s’estudien en tots dos centres.

Els i les estudiants visitaven l'Ajuntament acompanyats de 2 professors del seu centre d’origen que els acompanyen durant el viatge, així com per representants del Col·legi La Concepció. Jorge Rodríguez, que rebia els alumnes acompanyat del regidor d’Educació, Óscar Borrell, animava els estudiants a descobrir i gaudir dels diferents atractius de la ciutat, així com de l’oportunitat formativa que suposa un intercanvi d’estes característiques.

Al programa d’activitats previst per a estos dies, l’alumnat alemanys visiten indrets d’Ontinyent com el casc antic i el Pou Clar, per a posteriorment realitzar desplaçaments a altres localitats com Bocairent, Alacant, Benidorm o València. Al mes de març, l’alumnat de 3r ESO del col·legi La Concepció viatjarà a Alemanya

Llegir 750 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM