Divendres, 10 Mai 2024

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida concreta les primeres reunions arran de la presència a FITUR

Posted On Dilluns, 03 Febrer 2020 18:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Departament de Turisme aprofita la presència a IFEMA per contactar amb empreses que ajudes a redifinir l’estratègia de promoció de la comarca

 

Més enllà de la presència a FITUR per a la promoció del territori dins de l’espai de la Diputació de València, el Departament de Turisme de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida va aprofitar la presència a Madrid per contactar amb empreses tecnològiques que ajuden a redifinir l’estratègia de promoció de la comarca. Fruit d’aquesta recerca, dies posteriors a la finalització del certamen va tenir lloc a la seu de l’ens una primera reunió de treball per a conèixer en major profunditat les novetats que estan implementant els destins més punters.

L’objectiu de treball fonamental del Departament de Turisme consisteix a treballar “l’ús de la tecnologia com a eine que definisca un producte potent que unifique la diversitat d’atractius del nostre territori”. És més, des de la Mancomunitat es constata que “la nostra riquesa front a altres zones és la varietat de recursos del que disposen cadascun dels nostres 34 municipis; però, al mateix temps, això dificulta la concreció d’una idea força que ens identifique, motiu pel qual creïem que l’aposta per les noves eines de promoció ens ajudarà en gran mesura”.

De fet, durant l’estada a FITUR es van realitzar un total de 10 reunions amb empreses especialitzades de la indústria turística per tal d’enfocar els nous projectes turístics comarcals que s’estan gestant, d’entre els quals destaquen les empreses de 3D, noves tecnologies, tours virtuals, gamificació, realitat augmentada.

Llegir 527 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM