Dilluns, 06 Mai 2024

La Tartuga estarà als cinemes xinesos gràcies a un documental

Posted On Dilluns, 03 Febrer 2020 16:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dissabte un equip de rodatge ha estat gravant el ball de la Tartuga per tal d’incloure’l en un audiovisual en el que tracten les danses de lleons típiques de xina i altres balls similars

 

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent ha rebut aquest dissabte, 1 de febrer, un equip de rodatge xinés, que està realitzant un documental sobre les típiques danses de lleons del seu país i han volgut també que la Tartuga formara part d’aquest audiovisual, una figura que té més punts en comú amb els seus balls dels que ens pensem. 

En la gravació, s’ha filmat, en especial, el ball de la Tartuga que ha comptat amb l’acompanyament dels dolçainers i tabaleters de La Colla, als qui agraïm la seua col·laboració. Una vegada acabat el rodatge membres de l’associació els han mostrat les altre figures, alhora que els anaven explicant informació sobre aquestes. Una conversa que ha resultat molt interessant, ja que s’han pogut trobar molts punts en comú amb altres tradicions de la Xina.

El resultat final acabarà en un documental que es projectarà el 2021 als cinemes xinesos, on podran gaudir d’una tradició ontinyentina en pantalla gran. 

Llegir 632 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM