Dimarts, 23 abril 2024

Joan Sanchis i Sayo Gandia reben a les autoritats del Govern Valencià al stand d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a FITUR

Posted On Dijous, 23 Gener 2020 16:33 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Diputat per la Vall d’Albaida a la Diputació de València i regidor de Territori d'Ontinyent, Joan Sanchis, i la regidora de Turisme ontinyentina, Sayo Gandia, actuaven com a amfitrions per a les autoritats que es passaven estos dies a visitar els stands de la ciutat i la comarca a FITUR.

 

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la Vicepresidenta 1ª i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra; i el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, eren les principals autoritats del Govern Valencià que es passaven per l’espai habilitat per la Diputació de València per a Ontinyent i els municipis de La Vall d’Albaida.

Sanchis i Gandia actuaven com a amfitrions per a tots ells i també per a altres personalitats del món polític i empresarial que s’interessaven per l'oferta turística en la zona, un potencial turístic que era posat en valor en tot moment pel diputat i la regidora.

Joan Sanchis destacava que "tenim una comarca amb una gran riquesa patrimonial, arquitectònica i natural, tenim molt de camí a recórrer en matèria turística però el turisme ens pot ajudar a crear més ocupació, i administracions com els Ajuntaments, la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat. Hem mostrat a les autoritats que ens han acompanyat el nostre interès per treballar en eixa línia i aprofitar eixe potencial que tenim”, manifestava.

Pel que fa a Sayo Gandia, posava de relleu que Ontinyent “és una ciutat que es pot visitar de gener a desembre i així ho hem explicat als visitants als nostre stand, on ens hem promocionat con una ciutat viva, que tots les mesos té activitats culturals i festives, i que compta amb una extensa programació de rutes guiades que es poden gaudir també al llarg de tot l'any", concloïa.

Llegir 453 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM