Dissabte, 07 Desembre 2019

Els voluntaris d’Ontinyent Contra el Foc realitzen més de 7.000 quilòmetres al primer mes i mig de vigilància

Posted On Dimecres, 07 Agost 2019 10:41 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

El programa de vigilància preventiva “Ontinyent contra el foc” suma ja 7.107 quilòmetres en el seu primer mes i mig de vigilància després d’iniciar la seua sexta edició el passat 15 de juny.

Durant els primers 45 dies de campanya s’han dut a terme prop de 530 hores de vigilància entre els 39 voluntaris i voluntàries que hi ha en actiu.

Dijous passat l'equip de voluntariat va celebrar una trobada que comptava amb la presència de la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, en la qual van compartir experiències i van valorar el transcurs de la campanya. La regidora destacava el treball i implicació dels voluntaris i voluntàries “perquè en un any tan assenyalat com aquest on es commemoren 25 anys del pitjor incendi registrat mai a la comarca és fonamental comptar amb un equip de persones que tenen cura, de manera altruista, de les nostres serres i el nostre entorn per evitar successos com el de 1994”, incidia.

Durant la campanya d’enguany, els voluntaris i voluntàries disposen d’un vehicle municipal dotat amb equipament bàsic de vigilància perquè puguen fer-se les tasques corresponents durant aquest període amb una major eficiència i eficàcia. “Ontinyent contra el Foc” té una durada de 90 dies i es du a terme dintre dels mesos d’estiu per tractar-se del període de major risc d’incendi, podent allargar-se la seua durada si les condicions climatològiques ho requeriren.

Llegir 210 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM