Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent iniciarà enguany l’execució de la nova estació d’autobusos en la zona de Mesta

Posted On Dimarts, 30 Juliol 2019 15:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà enguany l’execució de la nova estació d’autobusos de la ciutat a la zona de Mesta.

Així serà després que a la modificació de crèdit aprovada al ple del passat dijous haja inclòs una partida de 20.000 euros per iniciar la contractació de les obres i executar una primera fase del projecte.

Cal recordar que la intenció de dur a terme aquesta actuació va estar avançada el passat mes de maig per Jorge Rodríguez, qui visitava els terrenys de l’esplanada adjacent a la rotonda de Mesta acompanyat dels regidors Manuel Cuesta i Sayo Gandia, una ubicació que destacava com “la mes adient perquè la ciutat compte amb una estació digna”, assenyalava. L’estació es planteja per fer més còmoda i atractiva la opció del transport públic interurbà, i la seua creació anirà aparellada a gestions per incrementar les freqüències i destinacions de les línies amb parada a Ontinyent. La seua ubicació, a l’entorn de l’esplanada on tradicionalment s’ubica el circ, permetrà seguir utilitzant aquest espai com a pàrking “però a més tindrem una estació d’autobusos perfectament comunicada, en ple barri de Sant Josep i a pocs metres d’un dels accessos a la ciutat des de la ronda sud”, explicava Jorge Rodríguez.

Aquest projecte, que s’executarà amb caràcter plurianual, és un dels més destacats del Govern d’Ontinyent en matèria de mobilitat sostenible, un àrea en la qual també va a treballar-se en altres aspectes com la millora de la comunicació urbana amb el nou hospital amb una nova parada de bus urbà i una ruta d’accés per a bicicletes i vianants, o la posada en marxa d’un projecte pilot de bicicletes elèctriques per al seu ús dins de la ciutat. També es completarà la connexió ciclista i de vianants entre els polígons industrials de la ciutat i el nucli residencial i es crearà itineraris segurs per a ciclistes i vianants en els principals camins del disseminat, entre altres mesures.

Llegir 1171 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM