Dilluns, 19 Agost 2019

L'alcalde rep a l'alumnat de l'IES Jaume I, el col·legi La Concepción i de IES Pou Clar

Posted On Dilluns, 13 Mai 2019 17:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

50 joves de l'Institut Jaume I i col·legi La Concepción que participen en el programa internacional “Nós Propomos” de Geografia, Educació i Ciutadania, així com els 5 estudiants que van viatjar a Mauthausen (Austria) han estat rebuts aquest dilluns per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d'Educació, Óscar Borrell.

  

L'alumnat de l'IES Jaume I i el col·legi La Concepción ha explicat els projectes que van exposar a l'encontre internacional del programa “Nós Propomos” de Ciudad Real, on diferents escoles i instituts treballen al voltant dels problemes del seu entorn. Borrell destacava “la implicació de la joventut en aquest projecte que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida per continuar fent d' Ontinyent una ciutat més sostenible i de futur”, manifestava. Així mateix, també rebien a cinc alumnes de primer de Batxillerat de l'IES Pou Clar d'Ontinyent que han format part d'una estada d'estudiants a Mauthausen, organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies perquè pogueren conèixer i transmetre l'horror dels camps de concentració i extermini.

L'alumnat que va estar acompanyat durant la seua estada per la directora de l'institut, Immaculada Pla i de Joan J. Torró com a representant municipal de la comissió de la Recuperació de la Memòria Democràtica d'Ontinyent també ha estat present durant l'acte de recepció.  L’alcalde Jorge Rodríguez ha destacat que “aquest tipus d’accions són interessants perquè és necessari el jovent sàpiga que les administracions estan al seu costat i pugam conèixer les activitats que els col·legis organitzen”, manifestava. El regidor Óscar Borrell animava a l’estudiantat que havia estat en Mauthausen a preparar una ponència per donar a conèixer la seua experiència a la resta de la ciutadania d’Ontinyent.

Llegir 182 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM