Divendres, 19 abril 2024

Més d'un centenar d'ontinyentins visiten Alacant amb “Majors Actius”

Posted On Dijous, 04 abril 2019 16:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un total de 108 veïns i veïnes d'Ontinyent viatjaven aquest dimecres fins a Alacant dintre de les eixides culturals del programa Majors Actius, el programa d'envelliment saludable impulsat per l'Ajuntament d'Ontinyent per als majors de 55 anys.

El grup visitava el castell de Novelda, la plaça del Mar i han recorregut el nucli antic de la ciutat on recorrien l'ajuntament, l'antiga llotja, la porta ferrissa, l'església de Santa Maria, la concatedral de Sant Nicolau i el Museu de la Festa. Així mateix, també van conèixer el palau de la Diputació i la plaça de los Luceros.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava que “atenent a les peticions dels propis usuaris i davant la gran demanda rebuda vam decidir duplicar l'oferta de places inicials perquè més ontinyentins i ontinyentines pugueren disfrutar d'esta eixida cultural. És una gran satisfacció veure com esta activitat esta totalment consolidada i desperta, cada vegada, més interès”, manifestava.

Cal recordar que la programació de “Majors Actius” inclou també altres activitats molt diverses, com ara obres de teatre, cinema, rutes turístiques i tallers. Per participar a qualsevol de les diferents propostes previstes s'ha de fer la corresponent inscripció al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívil del Llombo o al Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Llegir 912 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM