Dijous, 25 abril 2024

Més d'un centenar d'ontinyentins visiten València i Alcoi dins dels viatges culturals de “Majors Actius”

Posted On Dijous, 14 Març 2019 18:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

València i Alcoi han sigut les ciutats que més d'un centenar d'ontinyentins (54 persones en cada viatge) han pogut descobrir estos dies dintre de les eixides culturals organitzades per “Majors Actius”, el programa d'envelliment saludable impulsat per l'Ajuntament d'Ontinyent.

 

A València el grup gaudia d'una visió panoràmica de la ciutat amb el autobús, per després acostar-se a visitar la Llotja, el mercat central, la catedral, la plaça verge, l'almoina i la plaça redona. Els veïns i veïnes d'Ontinyent gaudien també de la mascletà. Pel que fa a Alcoi, els veïns d'Ontinyent van visitar el centre històric així com el cercle industrial, el viaducte de canalejas, les muralles medievals, la plaça de Dins, i les antigues fàbriques Carbonell-Ferrándiz.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, mostrava la seua satisfacció perquè “les eixides culturals dintre de 'Majors Actius' ja estan totalment consolidades. Volem que les persones majors que encara estan en plena activitat tinguen al seu abast un ventall de possibilitats per gaudir del seu temps i participar d'iniciatives com aquesta”. Tot i que, recordava que “continuarem treballant per ampliar l'oferta de places i viatges davant la gran demanda que estem tenint i l'interés mostrat pels nostres majors”, incidia.

Cal recordar que la programació de “Majors Actius” inclou també altres activitats molt diverses, com ara la representació teatral “Separeu-vos junts”, la qual tindrà lloc al Teatre Echegaray el proper 28 de març a partir de les 19:00h. Les entrades ja es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent amb un cost de 6€ (5€ amb descompte).

Llegir 1103 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM