Divendres, 29 Març 2024

La regidoria de Joventut organitza un curs d’educació emocional per a monitors de temps lliure i educadors

Posted On Dimarts, 12 Març 2019 16:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb Accent Escuela de Animadores, ha posat en marxa un Curs d'Educació Emocional d'Infància i Adolescència.

Este curs, que s'inclou dintre de la programació trimestral de Joventut, començava el passat dissabte, amb la primera de les 4 sessions previstes que serviran per impartir un total de 20 hores de formació.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, explicava que este “curs permetrà que totes i tots aquells monitors  i tècnics d'activitats de temps lliure així com educadors puguen actualitzar els seus coneixements sobre Inteligència emocional, ja que este curs es basa en l'aprenentatge de conductes”. El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, destacava “la importància de les emocions en la vida de les persones, una importància que s’ha de reflectir en l’acció educativa. Accions com aquestes són positives perquè permetran als i les participants disposar de fonaments i recursos per posar-les de rellevància”, assenyalava.

La programació de Joventut per al mes de març es completarà el proper 16 de març amb un taller de defensa personal i un taller d'iniciació al rap els dies 23 i 30. Estos dos activitats són d'entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d'entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure's prèviament de forma presencial a l'Oficina Jove (Aula 206 – UNED d'Ontinyent).

Llegir 634 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM