Dijous, 25 abril 2024

Conclou a Ontinyent el programa “passeigs saludables” per previndre el risc de malalties cardio-vasculars

Posted On Divendres, 08 Febrer 2019 16:30 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Conclou la primera fase del projecte “Passeigs Saludables”, que té com a objectiu promoure estils de vida saludables i previndre el risc de malalties cardio-vasculars.

Este programa s'inclou dintre del Pla Municipal “Ontinyent saludable”, que desenvolupa activitats dirigides a promoure la salut i el benestar de la població, així com fomentar l'autonomia personal i social de la ciutadania.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, que assistia a l'acte de cloenda a la Sala Gomis, assenyalava que este tipus d'accions “són molt importants perquè ajuden a conscienciar sobre la importància de mantindre un estil de vida saludable i reporten molts beneficis per a la nostra salut”. Els i les participants, persones majors de 60 anys, eixien a caminar dues vegades a la setmana, acompanyats en tot moment d'un professional de l'Activitat Física i l'Esport per tal de dur a terme la pràctica esportiva correctament.

En este sentit, amb la cloenda d'esta primera fase s'inicia el procés per tal d’avaluar les possibilitats de traslladar el programa “Passeigs Saludables” a tota la ciutadania, vist la bona acollida. El projecte ha suposat el punt de partida d’un espai de coordinació entre la Corporació Local i el Sistema Sanitari, orientat cap a la promoció de la salut comunitària en la nostra ciutat.

Llegir 1042 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM